Dobrodelna razstava za Rdeče Noske, december 2012 – marec 2013

The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera.” (Robert Frank)

Leta 2012 je bilo posebno leto zame. Zame in za Patricijo, saj smo bili v pričakovanju novega družinskega člana.

V ta namen sem v decembru 2012 pripravil prodajno razstavo svojih fotografij, ki sem jih razstavil  na hodniku mojega podjetja BITERRA v Ajdovšcini. ( c3). prodanih  je bilo 56 fotografij. Polovico zneska (280 EUR) od prodanih fotografij sem namenil društvu, drugo polovico pa stroškom izdelave novih fotografij naslednje dobrodelne foto-razstave.
Društvo za pomoc trpecim in bolnim – RDECI NOSKI že vrsto let prinaša zaupanje in življenjski pogum hudo bolnim in poškodovanim. Financirajo se pretežno s pomocjo donacij, zato sem se odlocil, da tudi sam naredim nekaj koristnega zanje ter na ta nacin omogocim, da bodo še naprej s pomocjo humorja obujali življenjski pogum malih in velikih pacientov ter jim lajšali bolecino in žalost.

Fotografije so bile velikosti 10×15 cm, z ročno izdelanimi raznobarvnimi paspartuji velikosti 20×30 cm. Cena posamezne fotografije je znašala 10,00 EUR.

Vec o društvu Rdeci noski lahko preberete tu: http://www.rdecinoski.org/

 

Sprehod po galerijii in video si lahko ogledate spodaj.

Vsem kupcem, prijateljem,  ki ste kupili fotografijo ter tako prispevali donacijo za društvo, se zahvaljujem v svojem in v imenu Rdečih noskov. Hvala!